Monday, 14 January 2013

Her day.

Assalamualaykum. Pada 10.1.2013 yang lepas adalah hari terakhir kami menjalani exam dengan jayanya. Aku rasa bahgia jawab paper pada last paper. Dan pada hari itu jugaklah hari bersejarah buat kawan aku. Hari lahir dia. Maka, aku dengan kawan2 untuk celebrate bagi dia feel sket la kan. Hehehehe, tapi kali ni biase biase je. So, kami celebrate dekat mane? Acu teka..huhu


Sedap sehingga menjilat jari...




Ok, kami semua dah kenyang, half ni tapau...hehe



Setelah penat kekenyangan, maka kami pun decide la nak pergi karaoke. Tapi, atas faktor2 membimbangkan, kami cancel..hahahha hanya tuhan je yang tau ape sebab ktorang tak jadi pergi. So, decide nak pergi men bowling.....

amacam kasut baru? boleh tahan la..


sesi posing bile habis men bowling..

erk! ini over-limit betol.

And lastly, aku ade buat video untuk dia, so aku rase this year paling heaven kot untuk dia. Hahahah. So guys, ni video simple je. Jangan nak bahan aku pulak pasni k. Sekian, assalamualaykum.







2 comments:

  1. sejak bile aku jadi michaa ni?
    aku meezo okay. Haha

    ReplyDelete